Skal JEG blogge, liksom?

Bla ned

Hei, og velkommen til min blogg!

Om jeg skal blogge eller ikke, det er det som er spørsmålet. Det har fristet mange ganger når sterke meninger om det ene og det andre har dukket opp i hodet mitt. Samtidig har spørsmålet om noen andre virkelig skulle finne interesse i disse meningene dempet tankene om en blogg – og fristelsene har blitt lagt til side.

Men for en god stund siden registrerte jeg ihvertfall domenet iStian.no. Og så har det bare blitt liggende der. Sånn i tilfelle. Men denne helgen skjedde det ihvertfall NOE. Jeg har satt opp en blogg, og tenker at jeg får se hva jeg skal bruke den til etterhvert.

Vel har jeg blogget litt tidligere, men det har da vært 100% relatert til ting jeg holder på med i jobben min. Kanskje vil noen av disse IT-relaterte temaene dukke opp her også, men hva annet skal jeg evt. blogge om?

  • Politikk?
  • Dagsaktuelle saker?
  • Singellivet?
  • Livet som helgepappa?
  • Flotte steder jeg besøker?
  • Teknologi?
  • Bergensere?

Ikke vet jeg, men nå ligger i hvertfall denne bloggen her da.

Og spesielt rosa blir den nok aldri!

 

Tags:

Submit a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *